Första inlägget

Hej och välkommen till min sprillans nya blogg som kommer handla om hur jag kommer att nå mina livsmål när det gäller min träning och hälsa. Mitt namn är Lovisa, och träning och hälsa är något som alltid har varit viktigt för mig.

Att få träning, hälsa, fritid och jobb att gå ihop och få plats under en helt vanlig vardag kan ibland kännas som en omöjlighet. Att det helt enkelt inte finns tillräckligt med tid eller att du inte orkar träna, eller känner att du inte vet hur du lagar en nyttig middag. Och verkligen inte allt på en och samma gång. Det är helt naturligt att känna så. Jag är här för att bevisa för er att det faktiskt går att kombinera jobb, fritid, träning och hälsa och att det går att få en bra balans mellan dessa.

Första inläggetDen här bloggen kommer bjuda på många inlägg om träning och om hälsa, då dessa hela tiden går hand i hand och det är mycket viktigt att inte glömma bort den ena. Mat är det viktigaste av allt. Även om du tränar som en dåre och äter onyttig mat hela tiden, kommer det hela att bli plus minus noll. Äta rätt och dessutom träna

Om det är något jag vill ha från er läsare, är det frågor, kommenterar, tips eller bara rent pepp. Detta kommer bli tusen gånger lättare om vi bara gör det tillsammans och stöttar när det känns extra svårt. Ni vet de dagarna när man är trött efter en lång dag på jobbet eller skolan och det enda du vill är att slänga dig framför teven med en chokladbit. Eller när du äter av en så god mat, och du vill ha mer, men du vet att du redan har ätit mer än tillräckligt. Istället för att bara höra en röst i huvudet, kan vi nu höra varandras.

Kika in lite då och då för att se nya inlägg!