Om Mig

Vem är då personen bakom den här bloggen? Mitt namn är Lovisa Eriksson och jag är 21 år gammal. Uppvuxen i Örnsköldsvik och har en liten småstadsmentalitet inom mig, dock kan jag absolut trivas i en större stad under kortare perioder.

Träning och hälsa är alltid något som har varit väldigt viktigt för mig. Jag ser alltid till att röra mig mycket, och ser till att tänka på både vardagsmotion och tuffare träning. Hälsa är något som går hand i hand med träning, men där finns det något annat som är oerhört viktigt. Maten som vi väljer att stoppa i oss. Jag ser till att äta mycket frukt och protein, samt rätt mängd kolhydrater och fett.

Träningstips och massor med recept

om migDen här bloggen innehåller en del träningstips, mycket som du kan göra hemma när som helst under dagen eller på en träningsanläggning. Det kan vara olika styrketräningsövningar som bara tar några minuter eller olika träningspass. Det finns även flera olika recept på nyttig mat, på nyttiga smoothies och på olika sätt som du kan äta nyttigare. Det kommer även finnas en hel del tips på hur du helt enkelt kan må bättre, orkar mera och som kan göra att saker och ting känns lättare i din vardag. Det går att finna en bra balans mellan jobb, träning, fritid och hälsa, det lovar jag dig.

Tillsammans klarar vi allt

Jag ska vara ärlig dock. Det är inte alltid som jag har lyckats att fortsätta att vara duktig under en längre period än kanske en vecka. Nu är det slut på det. En av anledningarna till att jag startar den här bloggen är för att det kommer hjälpa mig att fortsätta vara duktig och klara mig igenom mer än en vecka i alla fall. För jag vet att det inte är omöjligt att nå sina mål, så länge kunskapen finns och så länge man inte ger upp.

Jag har startat den här bloggen för att dela med mig av mina tränings- och hälsotips, men även för att vi tillsammans kan nå våra livsmål. Jag tänker bevisa för er att det går att nå sina mål, bara du bestämmer dig. Det är det som det handlar om, att bestämma sig, då klarar du och jag vad som helst. Nu kör vi!